Pihasuunnitelma ammattilaiselta – Helsinki ja lähikunnat

Asiantunteva pihasuunnitelma tähtää pihaan tai puutarhaan, joka palvelee parhaiten loppukäyttäjää, on visuaalisesti viehättävä, ympäristöönsä sopiva ja helppohoitoinen.

Pihasektori toteuttaa erityisesti yritysten, taloyhtiöiden ja palvelutalojen piharatkaisuja, mutta palvelee myös yksityisasiakkaita. Toimimme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä muun pääkaupunkiseudun alueella. Olemme toimintavuosiemme aikana toteuttaneet useita erikoiskohteita ja haastavia alueita.

Yhdessä alan parhaimpien ammattilaisten kanssa toteutamme pihahankkeita myös kokonaisvaltaisesti, suunnitelmista urakointiin ja tarkastukseen. Tulemme mielellämme tekemään maksuttoman kustannusarvion viheralueestanne!

Piharakentaminen asiantuntijan valvonnassa

Piharakentaminen on monivaiheinen projekti, jossa suunnittelun lisäksi olemme tarvittaessa mukana myös valvomassa ja konsultoimassa rakennusvaihetta. Toteutamme paljon kiinteistöpihoja ja taloyhtiöiden pihoja.

Palvelumme kattavat:

  • Pihasuunnittelun
  • Pihojen peruskorjaukset ja saneeraukset
  • Saneeraussuunnitelmat
  • Pihakivetykset

Taloyhtiön pihasuunnitelmat

Teemme pitkällä kokemuksella taloyhtiöiden sekä vanhusten palvelutalojen pihasuunnitelmat ja valvomme niiden toteutusta pääsuunnittelijana. Suunnittelu alkaa perehtymällä tarkkaan siihen, mitä pihalta toivotaan. Suunnittelemme asukkaita parhaiten palvelevan piharatkaisun käytettävissä olevaa budjettia kunnioittaen.

Lue lisää taloyhtiöiden pihasuunnittelusta tai ota yhteyttä!