Pihasuunnittelija tekee suunnitelman, konsultoi ja valvoo projektia

Pihasektorin pihasuunnittelija aloittaa työnsä suunnittelupöydältä, jossa muodostetaan suunnitelma pihan käyttötarkoituksen ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Tästä etenemme usein asiakkaan kanssa työmaa-vaiheen tehtäviin, kuten asiantuntijavalvontaan ja konsultointiin.

Toimimme Helsingissä ja lähikunnissa, kuten Espoossa ja Vantaalla. Asiakaskuntamme koostuu eri alojen yrityksistä ja taloyhtiöistä, mutta tarjoamme palveluitamme myös yksityisille.

Pihan suunnittelu lähtee alkukartoituksesta

Pihasektorin suunnitteluprojektit aloitetaan aina perehtymällä tarkasti asiakkaan tarpeisiin sekä pihan käyttötarkoitukseen. Näin saamme aikaan käyttäjiä parhaiten palvelevat, innovatiiviset ratkaisut ja esteettisen lopputuloksen.

Pihan rakentaminen asiantuntijoidemme valvonnassa

Palveluihimme kuuluvat suunnittelun lisäksi myös konsultointi ja projektinhallinta pihasuunnitelman toteutusvaiheessa. Näin varmistamme, että myös itse toteutus sujuu suunnitelmien mukaisesti, tehokkaasti ja asiantuntemuksella. Yhdessä alan parhaiden ammattilaisten kanssa toteutamme yrityksenne, taloyhtiönne tai omakotitalonne pihahankkeen loppuun asti, suunnittelupöydältä lopputarkastukseen.

Pyydä pihasuunnittelijamme maksuttomalle tarjouskäynnille!