Puutarhasuunnittelu Helsingissä ja pk-seudulla

Pihasektori on monipuoliseen pihojen ja puutarhojen suunnitteluun sekä projektinhallintaan erikoistunut yritys. Tarjoamme piha- ja puutarhasuunnittelua Helsingissä ja lähikunnissa, kuten Espoossa ja Vantaalla. Meillä on 10 vuoden kokemus alalta. Olemme erikoistuneet viheralueisiin, joilla on useita käyttäjiä, kuten taloyhtiöiden ja vanhusten palvelutalojen palvelupihat. Suunnittelemme ja toteutamme tarvittaessa myös yksityisten piha- ja puutarha-alueet.

Yhteistyössä luotettavien ja laadukkaiden yhteistyökumppaniemme kanssa toteutamme puutarhat ja puutarhojen parannukset niin pieniin kuin suuriin ja haastaviin kohteisiin, aina suunnitelmista lopputarkastukseen.

Puutarhasuunnittelija kunnioittaa alusta asti asiakkaiden toiveita

Puutarhan suunnittelu alkaa puutarhan käyttötarkoitukseen ja asiakkaan toiveisiin perehtymisellä. Huomioimme alusta asti asiakkaan budjetin ja sen asettamat rajat. Kattavat yhteistyöverkostomme takaavat sen, että pystymme palvelemaan suunnitteluvaiheen jälkeen myös puutarhan rakennusvaiheessa. Pihasektorin ammattilaiset valvovat ja konsultoivat tarvittaessa pihan ja puutarhan rakennustöitä.

Taloyhtiön hyötypuutarha luo yhteisöllisyyttä ja virkistää

Taloyhtiöille sekä vanhusten palvelutaloille toteutamme myös hyötypuutarhoja, joiden parissa asukkaat voivat puuhastella. Myös terapiapuutarhaksi kutsutuissa puutarhakokonaisuuksissa on mahdollisuus esimerkiksi omien yrttien istutukseen ja niistä huolehtimiseen. Puutarhan hoidon on havaittu virkistävän ja luovan yhteisöllisyyden tunnetta asukkaiden kesken. Asiakkaidemme parissa suositut hyötypuutarhat toteutamme helppokulkuisiksi ja kiinteistön tyyliin sopiviksi.

Ota yhteyttä, tulemme mielellämme tekemään maksuttoman kustannusarvion kohteestanne!