Salaojitus pihasuunnittelun yhteydessä – Helsinki, Vantaa, Espoo

Salaojitus ja sadevesikaivot otetaan huomioon pihasuunnitteluprojektissamme jo suunnittelun alkuvaiheessa. Tarkastamme, ovatko salaojien ja sadevesikaivojen kunto ja toimivuus ajan tasalla vai tulisiko niitä päivittää. Jos päivitystarpeita ilmenee, laajan yhteistyökumppaniverkostomme kautta kilpailutamme alan rautaisten ammattilaisten joukosta teille parhaimman tekijän, joka hoitaa salaojituksen ja sadevesikaivojen asennukset laadukkaasti ja luotettavasti.

Pihasektori tarjoaa asiantuntevat pihasuunnittelun ja projektinhallinnan palvelut Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla yrityksille ja taloyhtiöille sekä palvelutaloille. Tarpeen mukaan tarjoamme palveluitamme myös yksityisille.

Salaojaputki johtaa sadeveden kauas talon perustuksista

Toimiva salaojajärjestelmä on erittäin tärkeä osa talon kestävää ja turvallista hoitoa. Salaojaputki johtaa sade- ja sulamisveden hallitusti kauas talon perustusten vierestä. Salaojakaivo on veden väliaikainen varastointipaikka, mistä vesi voidaan ohjata poistoviemäriin, ja ainakin kaupunkialueella yleensä kunnalliseen hulevesijärjestelmäverkostoon.

Ilman salaojitusta vedet saattavat vuosien myötä alkaa vahingoittaa talon perustuksia. Salaojitus vanhaan taloon saattaa jopa olla kokonaan tekemättä, tai ne on tehty liian ahtaita tiili- tai muoviputkia käyttäen, jolloin putket tukkeutuvat helposti. Tällöin salaojitus on erityisen tärkeää huolehtia kuntoon pihanparannusprojektin yhteydessä.

Kysy meiltä maksutonta tarjouskäyntiä!

Pihasektori laittaa taloyhtiöiden, palvelutalojen, yritysten ja yksityisten pihat ja puutarhat kerralla kuntoon. Tulemme mielellämme paikan päälle arvioimaan pihasuunnittelun ja projektin kokonaiskustannukset. Tarjouskäynti on maksuton. Ota yhteyttä!