Viherrakentaminen palvelukodeille ja taloyhtiöille Helsingin seudulla

Pihasektori tarjoaa kattavat viherrakentamisen palvelut Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pk-seudulla. Teemme pihasuunnittelua ja viherrakentamista ensisijaisesti taloyhtiöille sekä palvelupihoja vanhusten palvelutaloille, mutta tarvittaessa palvelemme myös yksityisasiakkaita. Suunnittelemme piha- ja puutarha-alueet aina loppukäyttäjiä parhaiten palveleviksi ja ympäristöönsä sopiviksi.

Viherrakennus suunnittelusta lopputarkastukseen

Olemme toimineet viherrakennus-, pihasuunnittelu- ja maisemointialalla jo yli 10 vuotta ja toteuttaneet niin pieniä pihoja kuin isoja ja vaativia piha- ja puutarha-alueita. Meiltä löytyy monipuolista asiantuntijuutta ja ammattitaitoa, jolla toteutetaan toimiva ja kaunis kokonaisuus.

Olipa kyseessä uuden viheralueen suunnittelu, istutukset, kivityöt tai muut piharakenteet, Pihasektorin kokeneet viherrakentajat toteuttavat pihaprojektit aina suunnittelusta lopputarkastukseen saakka, asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarvittaessa kilpailutamme rakennuttajat, hoidamme lupahakemukset ja valvomme urakointia pääsuunnittelijana.

Maisemasuunnittelu liittää viheralueen harmonisesti ympäristöönsä

Maisemasuunnittelu on kiinteä osa viherrakentamista. Pidämme ympäristön ja ekologisuuden mielessä kaikissa suunnittelu- ja toteutustöissämme ja pyrimme aina kestävään, ympäristöönsä sulautuvaan, tyylikkääseen lopputulokseen.

Maisemointi antaa pihalle uuden ilmeen – kysy lisää!

Jos piha-alueen rakentaminen, uudistaminen tai maisemointi on ajankohtaista, ota yhteyttä Pihasektoriin – loihdimme pihallesi ja puutarhallesi uuden ilmeen! Kerromme mielellämme lisää referensseistämme ja tulemme antamaan kohteestanne ilmaisen kustannusarvion. Ota yhteyttä!